Geopark Festival 2018

Igen i år rullede Geopark Festivalen henover Odsherred. Vejret var med os og festivalscenen var traditionen tro oppe i det helt store format og dækkede alle Geopark Odsherreds underskønne 355 km2 landskab. Vi glæder os til at se dig igen næste år!

Festivalen foregik fra den 2. - 5. august. Tak til alle der var med til at arrangere og til alle jer der deltog i festlighederne.

Vil du være med til at gøre festivalen endnu bedre næste år, kan du klikke på linket herunder og give dit besyv med indtil den 21. august.

DELTAG I EVALUERINGEN OG VIND EN FLOT GEOPARK-PRÆMIE

Du finder link til programmet her: GEOPARK FESTIVAL 2018 - EVENTS OVER HELE ODSHERRED

Kalenderoversigt

Kort over festivalen

For tredje år i træk er det Fonden Geopark Odsherred, der har det økonomiske og juridiske ansvar for festivalen. Med omdrejningspunkt i festival-sekretariatet og dialog med koordinatoren udvikles og afvikles festivalens events af borgere, sommerhusejere, foreninger, organisationer og erhvervsdrivende i hele Odsherred.

Festival-sekretariatet består af:

  • Event- og aktivitetskoordinator: Pernille Bossov Godt

  • PR- og kommunikationsansvarlig: Helle Nordgaard

  • Geolog og naturvejleder: Jakob Walløe Hansen

  • Direktør: Hans-Jørgen Olsen 

Træf koordinatoren

Festival-koordinatoren holder ”åbent festival-kontor” onsdage på mail og telefon kl. 10 – 15. Du er velkommen til at kontakte Pernille på mail pebo@geoparkodsherred.dk eller mobil 21 44 28 45.

Festivalens styregruppe har i år fået et nyt medlem, der repræsenterer de lokale borgere blandt arrangørgrupperne. Det er Michael Andersen, der udover at have solid erfaring som aktør på festivalen for Høve Bylaug også er uddannet Geoguide. Styregruppen består desuden af Britta Tøndborg fra Museum Vestsjælland, Jørgen Stoltz fra Silva Danica/Det Vilde Køkken, Louise Nordlund fra UngiOdsherred og Eva Ormstrup fra ’Kultur og Borger’ i Odsherred Kommune. 

Følg os på Facebook

Opret din egen spørgeundersøgelse til brugerfeedback

Del denne side

Geopark Festival | Geopark Odsherred

Siden Geopark Festival 2016 har de orange balloner med "hashtag" GEOPARKFESTIVAL været pejlemærker for festivalen. 

Geopark Festival | Geopark Odsherred

Festival-sekretariatet, arrangører og aktører fra Geopark Festival 2017 på tur i landskabet. Her er holdet nået til tops på Vejrhøj. Foto: Kim Knudsen

Geopark Festival | Geopark Odsherred

Renovationsvognene rullede i 2016 igennem sommerlandet med festival-bannere med den orange ballon.

Geopark Festival 2016 | landskab | råvarer

Geopark Festivalen handler i år også om råvarer, landskab og om lysten til at gå på opdagelse. Her et billede fra eventen "Kystens vilde grøntsager" under festivalen i 2015.

Tegnevent | Geopark Festival

Højderygstien var i spil under Geopark Festival 2016, hvor der blev afholdt trailløb og tegne-event med Kaspar Købke. Trailløbet blev afholdt igen 2017. Foto: Claus Starup

 

Geopark Festival | Geopark Odsherred

Sekretaiat og arrangører på toppen af Maglehøj under forberedelserne til Geopark Festival 2016.