Velkommen til Geopark Odsherred!

Er du nysgerrig og har du lyst til at vide mere om, hvad Geopark Odsherred er, og hvordan du kan opleve den ? 

Så tag med på en kort introduktion her på siden, hvor vi åbner til Danmarks første geopark og nu UNESCO Global Geopark Odsherred. Du får historien om landskabet, kulturhistorien, kunsten og råvarerne - alt dét, der gør hele Odsherred til noget særligt.

På turen rundt har du mulighed for at klikke på fx en app med augmented reality  og tage med på en overraskende rejse tilbage til istiden. Med små temafilm, 360°-optagelser og time-lapse fotografi, får du et virtuelt indblik i, hvad det er, du kan se, når du besøger Geopark Odsherred. Og forhåbentlig får du lyst til at opleve det hele i virkeligheden.

I løbet af året er der mulighed for at springe med på guidede ture og deltage i en række aktiviteter. Eller du vælger måske bare at tage ud på egen hånd, sammen med familie eller venner.

Du kan allerede nu glæde dig til Geopark Festival 2019,  der kommer til at foregå fra den 1. - 4. august. Tre oplevelsesrige dage med events, arrangementer og åbne døre til geoparken. FØLG MED HER 

Jo mere du ved om området, desto rigere bliver dine oplevelser i Geopark Odsherred. Du kan begynde her på siden. Rigtig god fornøjelse. 

Projekter | Udvikling | Geopark Odsherred

Projekter

Borgerinddragelse, bæredygtighed og geoturisme er nøgleord i udviklingen af geoparken.